Achter de schermen – Afl. 6 Stinger Food Sessions

Achter de schermen – Afl. 6 Stinger Food Sessions

Stinger Food Sessions – dé inspirerende podcastserie voor en door Food ondernemers! Een zesdelige serie opgenomen vanuit de Stingerbol op het World Food Center-terrein. Wat houdt food-ondernemers bezig, hoe gaat de weg van groei en bloei en waarvan liggen ze ‘s nachts wakker?

Hoeveel van alle food-ideeën ziet nu eigenlijk het levenslicht en waar moet je allemaal rekening mee houden voordat jouw product de verkoop in kan? Daar vertellen Manfred van der Voort van ICR3ATE – Getting Things Prototyped en Wim Vaessen van ESSENSOR over in deze podcast.

Nieuwsbrief


Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief    Contact


    Uptatis se ressectaquid quia sed ut ape volorat. Ebitem solupta epreiumquodi.