Over Ons

Missie en visie WFC

Een alsmaar groeiende wereldbevolking en toenemende druk op de planeet leiden tot grote voedseluitdagingen. Daarnaast hebben de keuzes die we iedere dag maken op het gebied van voedsel impact op ons lichaam en onze omgeving. Om in de toekomst iedereen te voorzien van voldoende, gezonde en duurzame voeding is een omslag nodig naar een andere manier van voedsel produceren en consumeren.

Het World Food Center brengt consumenten en organisaties bijeen en stimuleert hen meer verantwoordelijkheid te nemen en samen antwoorden te vinden op hedendaagse en toekomstige voedselvraagstukken: we feed each other.

Het World Food Center is dé food-ontmoetingsplek voor consumenten, bedrijven, kennisinstellingen en overheden voor inspiratie, kennisdeling en bewustwording. In een levendig gebied creëert het WFC een voedselbeleving en een broedplaats voor innovatie.

Lees ook het ‘Ontwikkelperspectief Gebiedsontwikkeling WFC

Missie en visie als PDF downloaden:

Missie en Visie

World Food Center Contact:

WFC
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC Ede
tel: 06 12 05 49 87
info@worldfoodcenter.net

Het World Food Center bevindt zich pal (5 minuten lopen) naast station Ede-Wageningen.  Kijk op de onderstaande kaart voor de routebeschrijving met de auto.

Aanmelden nieuwsbrief