Evenementen

Het World Food Center ontwikkelt zich tot dé food-ontmoetingsplek in Nederland. Regelmatig vinden er evenementen, congressen en bijeenkomsten plaats.

Datum/Tijd Evenement
16/10/2020
12:00 - 17:00
Youth World Food Day

Locaties voor uw evenement

Het World Food Center is dé food-ontmoetingsplek in Nederland. Op diverse plekken op het terrein is het mogelijk om seminars, congressen, festivals of kleinere bijeenkomsten te houden. Zo kunt u gebruik maken van professionele indoor evenementenlocaties of kiezen voor een ‘unplugged’ ervaring in de buitenlucht.

Akoesticum – een culturele belevenis voor uw food-event

Akoesticum is dé maak en presentatieplaats voor muziek-, dans- en theatergezelschappen in het culturele hart van Midden- Nederland. Met een prachtlocatie in de rijksmonumentale Frisokazerne naast de Veluwe, 15 ruimtes die flexibel in te delen zijn, overnachtingsfaciliteiten en eigen catering met lokale producten, is Akoesticum de perfecte locatie voor (meerdaagse)trainingen, bijeenkomsten en evenementen met een cultureel tintje.

Van een plenaire kennisbijeenkomst in de grotere zalen (voor 50 – 250 personen) met break-out sessies in de verschillende studio’s (tot 20 personen) tot exclusieve pandhuur met ruimte voor meer dan 700 personen. Bekijk alle mogelijkheden in het Akoesticum.

De Mauritskazerne – Sfeervolle industriële congreslocatie voor uw events

De Mauritskazerne is tussen 1904 en 1906 gebouwd in neo-renaissancestijl. De statige entree, hoge plafonds en grote boogramen geven deze locatie een unieke uitstraling. De industriële look wordt versterkt door het interieur vanvoornamelijk hergebruikte materialen. De kazerne maakt indruk, je kunt hier in stijl groepen tot 600 gasten ontvangen. In kleinere groepen uit elkaar? Daarvoor hebben we 12 flexibel inzetbare subruimtes beschikbaar.

De locatie heeft niet alleen een inspirerend verleden, maar ook een verhaal voor de toekomst. Wat je eet en drinkt komt namelijk van boeren, bakkers en andere foodproducenten uit de regio. Lekker, eerlijk, duurzaam én futureproof. Bekijk alle mogelijkheden in de Mauritskazerne.

Outdoor mogelijkheden – laat de natuur verbinden

De Veluwe komt het World Food Center letterlijk binnen! De prachtige groene omgeving is dan ook een veelgebruikte locatie voor succesvolle food-events zoals FoodUnplugged, Störrig en Eten op Rolletjes. Op het WFC terrein zijn verschillende buitenlocaties waar u uw events kunt houden:

De stormbaan
Voor kleinschalige duurzame evenementen (tot 750 personen) is de stormbaan een unieke plek, waar de oude stormbaanelementen nog in het boskrijkelandschap staan.

De Appèlplaats
De oude appèlplaats tussen de kazernes in, is een mooie plek om kleine evenementen te organiseren in het zicht van de kazernes.

Het Frisopark
Voor de kazernes in het Frisopark is een mooie locatie beschikbaar om evenementen te organiseren in het zicht van de kazernes. Dit terrein is geschikt voor de wat grotere evenementen.

Wilt u meer weten over events op het WFC terrein? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.Wonen

Kies voor een gezondere, bewuste levensstijl en kom wonen op het World Food Center!

Werken

Dé ideale vestigingsplek voor innovatieve bedrijven in de agro food sector.

Experience

Een unieke thema-attractie rondom voedsel die mensen betrekt bij ons dagelijks eten.

..

NIEUWSBRIEF


Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief

Powered by Events Manager