Food Innovation District

In het World Food Center vinden bedrijven (groot, middelgroot en start-ups), overheid, kennis-, wetenschaps- en onderwijsinstellingen en mensen met vernieuwende ideeën elkaar en het grote publiek. Ook biedt het World Food Center de condities voor het aantrekken en binden van talent op de arbeidsmarkt. Dit is een broedplaats van dromers, dwarsdenkers, durvers en doeners, die hun resultaat aan de wereld willen laten zien. En bovenal, hier worden zaken gedaan!

Rond de Experience wordt een gebied ontwikkeld als een thematisch Food Innovation District gericht. WFC Development ontwikkelt hier ultramoderne kantoren en labfaciliteiten in een groene omgeving.

Dit Food Innovation District sluit aan bij het levendige en gemengde karakter van het gebied en biedt ruimte aan kennisinstellingen en innovatieve bedrijven in agro & food (groot, middelgroot en start-ups) om zich hier te vestigen en activiteiten te ontplooien.

De combinatie van functies en voorzieningen schept een ecosysteem van innovatie en bevordert het voortbrengen van ideeën en de commercialisering daarvan.

Voor meer informatie, neem contact met ons op: