We work,
experience
and live food

Nieuwbouw bedrijfshuisvesting Bouwveld C

space

Bouwveld C is gelegen achter de rijksmonumentale Frisokazerne en is onderdeel van het World Food Center. Hier worden 4 nieuwbouwpanden gerealiseerd met een totale oppervlakte van 6.000 m2 bvo. Naast kantoorvilla’s van 500 m2 zal er ook een bedrijfsverzamelgebouw komen. Of je nu een eigen kantoorgebouw wilt huren, of liever aansluiting zoekt bij gelijkgestemden in een inspirerend en dynamisch bedrijfsverzamelpand: vrijwel alles is hier mogelijk. Koop en huur.

Eerste impressie van bouwveld C met links de bestaande Frisokazerne

Toplocatie
De ligging direct naast het NS station Ede-Wageningen en te midden van de levendigheid van het World Food Center, maakt deze plek tot een toplocatie voor food ondernemers en organisaties. De locatie wordt ontwikkeld tot hét levendige centrum van het World Food Center gebied met onder meer de komst van de World Food Center Experience en horeca.

Ontwerp
Zowel bij de openbare ruimte als bij de gebouwen van bouwveld C worden oud en nieuw in harmonie ontworpen. Bij de ontwikkeling van dit deelgebied zijn de ingrediënten ‘militair verleden’ en ‘innovatie en interactie’ de smaakmakers. Vier van de gebouwen worden omringd door tuinen die de ruimte verzachten en waarin het voedselthema van het World Food Center gebied tot uitdrukking kan komen.

space

space

Download de brochure
Vestigen op World Food Center

Wil je ook vestigen in het hart van de voedselinnovatie? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.    ..

    NIEUWSBRIEF


    Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief