We work,
experience
and live food

Bedrijfshuisvesting voor startups en scale-ups

De regio Foodvalley heeft er een unieke locatie voor startende ondernemers bij. In twee voormalige kazernegebouwen op het World Food Center terrein kunnen zij zich vestigen tegen zeer gunstige voorwaarden. De eerste bedrijven zijn inmiddels al ingetrokken. In totaal is er ruim 3.400 vierkante meter aan kantoor- en experimenteerruimte beschikbaar.

Roots biedt ruimte aan startups en scale-ups die actief zijn in agri en food, maar ook daarbuiten. De ligging naast NS station Ede-Wageningen, aan de rand van de Veluwe en te midden van alle activiteiten op het World Food Center terrein, maakt het een ideale locatie voor startende ondernemers.

Gebouwen 85 & 86
De gebouwen zijn voormalige barakken, die als woongebouwen dienden voor militairen. De gebouwen worden op termijn gesloopt om plaats te maken voor het WFC Hotel. Tot die tijd zijn de gebouwen in gebruik door start-ups en scale-ups. De kosten zijn laag en er is volop ruimte om te experimenteren. Een ideale plek om jouw bedrijf te starten en te groeien!

Plattegrond begane grond ROOTS gebouw 86

space

Ruimten
De gebouwen zijn identiek. Je komt binnen in een centrale entreeruimte met trappenhuis. Van hieruit kan je links en rechts naar een gang met 5 kamers en een toiletgroep. Elk gebouw heeft 40 kamers over 4 bouwlagen. De kamers zijn ca. 27 m2 netto vloeroppervlak, ruim genoeg voor 4 bureaus. Het is ook mogelijk van de kamer een labruimte of proefkeuken te maken of als opslag te gebruiken.

space

“Juist voor startups die zich niet kunnen veroorloven om lange huurcontracten af te sluiten is het ideaal dat hier onder flexibele voorwaarden betaalbare bedrijfsruimte kan worden betrokken”

Ernst Breel, Rival Foods @ROOTS

Download de brochure
Vestigen op World Food Center

Wil je ook vestigen in het hart van de voedselinnovatie? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

blog We work foodNEEM CONTACT MET MIJ OP

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.    ..

    NIEUWSBRIEF


    Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief