Vestigen voor Startups en Scale-ups in Roots Innovation Hub


De regio Foodvalley heeft er een unieke locatie voor startende ondernemers bij. In twee voormalige kazernegebouwen op het World Food Center terrein kunnen zij zich vestigen tegen zeer gunstige voorwaarden. De eerste bedrijven zijn inmiddels al ingetrokken. In totaal is er ruim 3.400 vierkante meter aan kantoor- en experimenteerruimte beschikbaar.

Roots biedt ruimte aan startups en scale-ups die actief zijn in agri en food, maar ook daarbuiten. De ligging naast NS station Ede-Wageningen, aan de rand van de Veluwe en te midden van alle activiteiten op het World Food Center terrein, maakt het een ideale locatie voor startende ondernemers.

Gebouwen 85 & 86
De gebouwen zijn voormalige barakken, die als woongebouwen diende voor militairen. De gebouwen worden op termijn gesloopt om plaats te maken voor het WFC Hotel. Tot die tijd zijn de gebouwen in gebruik door start-ups en scale-ups. De kosten zijn laag en er is volop ruimte om te experimenteren. Een ideale plek om jouw bedrijf te starten en te groeien!

Ruimten
De gebouwen zijn identiek. Je komt binnen in een centrale entreeruimte met trappenhuis. Van hieruit kan je links en rechts naar een gang met 5 kamers en een toiletgroep. Elk gebouw heeft 40 kamers over 4 bouwlagen. De kamers zijn ca. 27 m2 netto vloeroppervlak, ruim genoeg voor 4 bureaus. Het is ook mogelijk van de kamer een labruimte of proefkeuken te maken of als opslag te gebruiken.

Download de brochure van Roots Innovation Hub

Deze bedrijven zijn al gevestigd in Roots

Vegger – Indoor Gardening
Rival Foods – Culinary Plant-Based foods
Zwartekoffie – Direct Trade koffie direct van de boer
Corvus Drones – drone-technologie voor de agrarische sector
Track32
Move Engenering
ICR3ATE – R&D partner voor slimme producten en diensten in het loT tijdperk
Viafix
Chocadeau
Het koffieverbond – Baristaworkshops