Tijdelijke verhuur Mauritskazerne

Tijdelijke verhuur Mauritskazerne

Ondernemen op een historische locatie

Ben je food-ondernemer en wil je graag vestigen op het World Food Center? Huur dan tijdelijk in de monumentale Mauritskazerne. Aan de achterzijde van deze historische infanteriekazerne komt op termijn de World Food Center Experience. Tot die tijd kunnen bedrijven in de foodsector zich hier vestigen. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal units beschikbaar.

Word onderdeel van de World Food Center community
Wie zoekt naar verbinding is op het World Food Center aan het juiste adres: samenwerking, co-creatie, inventiviteit en participatie vormen de bouwstenen voor een actieve community. Op het terrein bruist het jaarrond van de activiteiten en bedrijvigheid. Het World Food Center biedt volop gelegenheid om te netwerken en te ontmoeten en biedt ruimte voor events, vergaderen, congressen, festivals, pop-ups en exposities. Zo vormt zich een dynamisch businessmilieu dat bijdraagt aan het vernieuwende, maatschappelijke profiel van het World Food Center.

Contact
De TeKa Groep verhuurt tijdelijk kleinschalige werkruimtes in de paviljoens aan de achterzijde van de Mauritskazerne. In dit document vind je meer informatie over de mogelijkheden. Geïnteresseerd? Neem contact op met de TeKa Groep via 088 – 000 1525 of info@tekagroep.nl.

Download de brochure
Vestigen op World Food Center

Wil je ook vestigen in het hart van de voedselinnovatie? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Nieuwsbrief


Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief