Werken

Een unieke werkomgeving

Het World Food Center biedt talent een waanzinnige omgeving om te groeien. Wie wil er nou niet werken op zo’n inspirerende plek? De weidse natuur van de Veluwe als achtertuin en de voormalige kazernes als herinnering aan een rijk verleden. Alles is erop gericht om een aantrekkelijke, vitale werkomgeving te creëren die juist nieuwe generaties aanspreekt. De groene omgeving wordt omarmd in de architectuur en verweven in de openbare ruimte. Binnen en buiten lopen zoveel mogelijk in elkaar over.

Bedrijven op WFC

Het aantal bedrijven dat zich vestigt op het World Food Center terrein groeit. Bekijk welke bedrijven zich al gevestigd hebben op dé food-ontmoetingsplek van Nederland

Vestigings mogelijkheden

Of je nu een kantoorgebouw wilt huren, kopen of liever aansluiting zoekt bij gelijkgestemden in een dynamisch bedrijfsverzamelpand: vrijwel alles is hier mogelijk.

Een vijver vol talent

Talent is schaars op onze krappe arbeidsmarkt. Het aantrekken en vasthouden van talentvolle medewerkers wordt voor veel bedrijven de grootste uitdaging voor de komende jaren.

Download de brochure
Vestigen op World Food Center

Wil je ook vestigen in het hart van de voedselinnovatie? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

De stad Ede en haar omgeving

Ede staat bekend om haar natuurgebieden en vele mogelijkheden om daar actief van te genieten! Bekijk hier wat Ede nog meer te bieden heeft.

Sillicon valley van voedsel


Het World Food Center ligt in Ede, midden in de regio Foodvalley. Ook wel bekend als het Sillicon Valley van voedsel. Op steenworp afstand van de Wageningen University & Research en omgeven door veel innovatieve food-bedrijven.

Het NS Intercitystation Ede-Wageningen ligt naast de deur. Een rit naar Utrecht als tussenstop naar Schiphol duurt nog geen 26 minuten. En ook de A12 en A30 zijn niet ver. Düsseldorf is binnen anderhalf uur te bereiken

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.


    Nieuwsbrief


    Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief